1. Ápold rendszeresen ügyfélkapcsolataidat, a visszatérő megrendelők számának növeléséhez!

 

  1. Vezess adatbázist, és új szolgáltatásaiddal, termékeiddel keresd fel meglévő ügyfeleidet! Használd ki a hírlevél-küldés lehetőségeit!

 

  1. Minden hónapod kezdd bevételeid 10%-ának megtakarításával!

  1. Egy új bevételi szint elérésekor határozd meg a Számodra optimális magasabb megtakarítási hányadot! Fejleszd a vállalkozásod, de mindig tartsd meg az egyensúlyt az előrelépés és az anyagi stabilitást szolgáló „pénzügyi lábad” között!

 

  1. Indíts folyamatosan új, kisebb összegű megtakarításokat közép- és hosszútávra – 5-15 évre – s lépésről lépésre hozz létre egy 2-5 évente befutó pénzhullámot! Közép- és hosszútávon megfogható nyereséget tudsz elérni. Ha szükséges, a lejáró befektetéseidből fedezni tudod a kiadásaidat, megélhetésedet a kieső időszakokban. Ha nem, kösd le őket újra rövidtávon, megőrizve a likviditásodat.

 

  1. Köss átfogó élet-, baleset- és betegségbiztosítást, mely kompenzálni tud a felmerülő sérülések, műtétek esetén, és keresetkiegészítést is jelent!

 

  1. Indíts egészségbiztosítást, mellyel bármikor gyorsan, pár napon belül kapsz magánorvosi ellátást, megelőzheted a komolyabb betegségeket, és kapcsolódó kiadásaid is alacsonyabbak lesznek!

 

Tudatos tervezést kívánunk!