Bízom benne, hogy a jelenlegi helyzetben még nem volt szükséged orvosi ellátásra, se légúti fertőzés, se más betegség miatt.

Tudtad, hogy az állami egészségügyben egyre növekvő várólisták alapján kapsz ellátást?

A járványveszély idején az állami orvosi ellátás túlterheltté vált, és a vírusra “hivatkozva” sok ellátást, beavatkozást hónapokig szüneteltettek is.

Mi a megoldás, ha más problémád van, amely akadályoz a napi munkádban és életviteledben?

Mivel az állami ellátás hosszabb várakozást igényel, gyakori egészségügyi panaszok – így pl. szív- és érrendszeri, ortopédiai, reumatológiai vagy nőgyógyászati betegségek – és szűrővizsgálatok esetén a korábbiaknál is hosszabb idő után fogadják a pácienseket.

A magánegészségügyi ellátás azonban gyorsan, néhány napon belül elérhető.

  1. Ha van egészségbiztosításod, ezzel eljuthatsz a megfelelő szakorvoshoz, ráadásul időpontra érkezel, így még várakoznod sem kell.
  2. Ha labor- vagy diagnosztikai vizsgálatra vagy kisebb műtétre van szükséged, erre is azonnali segítséget nyújt a program.
  3. S az egyik legfontosabb dologra is sort keríthetsz: a megelőző szűrővizsgálatokra.

Life and house and health insurance policy concept idea. Finance and insurance.

Ha korlátlan ellátást nyújt a programod és a biztosító társaság széles magánrendelői és -kórházi hálózattal rendelkezik, a koronavírus idején is meg fogod kapni a szükséges kezelést és személyesen tudsz konzultálni az orvossal.

Nem tudjuk, a járvány meddig fog elhúzódni.

Az átlagos várakozási idő már eddig is több hónapra rúgott számos betegség esetén, és a válság miatt ez várhatóan tovább fog nőni.

Mit tehetsz, ha szeretnéd elkerülni a hosszú sorokat, és időben odafigyelni az egészségedre, s minőségi orvosi ellátást kapni a járványveszély után is?

Köss most egészségbiztosítást és tartsd kezedben az egészséged hosszú távon!

Ha korlátlan és magas szintű programot szeretnél, jelentkezz díjmentes online konzultációnkra és segítünk kiválasztani a Számodra megfelelő csomagot!