Egészségbiztosítás KATÁS

vállalkozók számára

Egészségbiztosítás KATA-s

vállalkozók számára

Csak 50.000 Ft havonta

vagy van itt még más is?

A kisadózó vállalkozói formának legtöbben csak a fő előnyét ismerik, hiszen havonta mindössze 50.000 Ft-ot kell befizetni, és az e feletti rész tiszta bevételnek számít. De mi történik akkor, amikor lebetegszel, vagy balesetet szenvedsz és kiesel a munkából?

Hogyan fogod pótolni az ilyenkor felmerülő jövedelem kiesést?

A táppénz nem elég!

Ha nincs más megoldásod, akkor a 94.400 bruttó jövedelmed alapján kapsz táppénzt, méghozzá alig 38.000 Ft-ot. És ezt is csak akkor, ha időben jelented a NAV felé, hogy a következő hónapban nem tudsz dolgozni, azaz visszamondod a KATÁT erre az időre. Fontos tudnod, hogy minden táppénzen töltött hónap során 1 millió forinttal csökken a KATÁS kereted, mert a táppénzes időszakban nem lehet bevételed!

Érdemes feltenned a kérdést: Elég-e az állami táppénz a mindennapi költségeid fedezésére és a családod eltartására?

A megoldás: egészségbiztosítás

Ha KATÁS vállalkozóként meg akarod teremteni a saját és családod folyamatos anyagi biztonságát, segítünk Neked a megfelelő élet- baleset- és betegségbiztosítási program összeállításában, mely a Te életszínvonaladnak megfelelő mértékben kompenzálja a kieső bevételedet, ha megbetegszel vagy balesetet szenvedsz.

Ha még tudatosabb vagy, élhetsz az egészségbiztosítás előnyeivel, amely gyors és profi orvosi ellátásra jogosít fel a magánegészségügyben. Így legfeljebb 1 héten belül megkapod a szükséges orvosi diagnózist és kezelést, és csak rövid időre esel ki a napi rutinból. Az előzőek eredményeként a megérdemelt pihenőidődben valódi passzív jövedelemből élhetsz, miközben a pénzed tovább kamatozik.

Töltsd ki az alábbi űrlapot,

mi pedig 48 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot és elkezdjük keresni a számodra legmegfelelőbb megoldást!

Referenciák


Amikor először találkoztam Zsanettal, a munkája iránti rajongás, a tűz és lelkesedés fogott meg, amivel megosztotta velem információit. Elhivatottság, mélységes alázat a munkája felé – ezek azok a tulajdonságok, amik hitelessé teszik őt abban, amit csinál. Nagyon örülök, hogy találkoztunk, és együttműködhetünk! 


Mátrai Vanda


Hiszem, hogy manapság a pénzügyi és egészségügyi biztonság egyenlő a jövővel. Most már én is bátran tervezhetek, mert Zsanett szakértelmének köszönhetően a lehető legjobb pénzügyi megoldásokkal, egészségbiztosítással és nyugdíjcélú megtakarítással tudok számolni.


Bátran ajánlom őt, mert a kéréseinkhez jól felkészülten, maximális precizitással és mindenekelőtt emberbarát megközelítéssel találta meg a legjobb megoldásokat.


Király Erika


Amikor megérett családunk helyzete arra, hogy megtakarításon gondolkodjunk, megkerestem Zsanettet, hogy ajánljon nekünk nyugdíjcélú és gyermekeink életkezdését támogató megtakarításokat. Korábban is ismertük már őt, de a beszélgetéseink során tanúsított szakmai hozzáértése és az igényeinkre való nyitottsága tovább erősítette bizalmunkat felé. Világossá vált számunkra, hogy a programok tőke és hozamgarantáltak, azaz teljesen biztonságosak, a pénzünk nem kerül tőzsdére és a költségek minimálisak, így nyugodt szívvel tudtuk kiválasztani a számunkra megfelelő megtakarításokat. 


Diszkrét stílusban, igényeinkre szabva kaptunk Zsanettől alapos tájékoztatást a programokról, és azóta is lelkiismeretesen nyomon követi megtakarításaink útját.


​Gercsák Anett

Adatvédelmi nyilatkozat | Minden jog fenntartva