Kisadózó vállalkozóként egyszerű és könnyített megoldást nyújt számodra az állam az indulásra és a gazdálkodásra. Mindössze 50.000 Ft-ot kell beutalnod a NAV-nak, az ezen felüli jövedelmeddel „szabadon” gazdálkodhatsz.

De mi történik akkor, ha életedben váratlan változás áll be, balesetet szenvedsz vagy megbetegszel, és egy ideig nem tudsz dolgozni? Mit jelent ez a családod számára, ha Te vagy a fő kenyérkereső?

Ha nincs megtakarításod és biztos védőernyőd, komoly nehézségeitek lehetnek, melyek még a megélhetéseteket is veszélyeztethetik.

Hogyan tudod megőrizni családod anyagi biztonságát?

Vállalkozóként a személyes stratégiád részét képezheti a több lábon álló pénzügyi stabilitás. Ehhez jó, ha rendelkezel olyan megtakarítással, amivel át tudod hidalni az átmeneti nehézségeket.

Mikor nyújtanak valódi biztonságot a megtakarításaid?

  1. Ha teljesen függetlenek a vállalkozásodtól.
  2. Rövid-, közép- és hosszútávon az életszínvonaladnak megfelelő pénzügyi forrást jelentenek.
  3. Biztos alapokon állnak, garantáltan megtérülnek, azaz kiszámíthatóak.

Hogyan érd el, hogy minél rövidebb időre ess ki a vállalkozásodból, ha megbetegszel vagy balesetet szenvedsz?

A legjobb természetesen, ha az egészségmegőrzésre fordítasz időt, hiszen a mondás szerint:

„Ha nincs időd a pihenésre, majd lesz időd a betegségre.”

Egy váratlan betegség vagy baleset még így is mindenki életében előfordulhat, és jó, ha ilyenkor azonnali megoldásod van a gyógyulásra. Ezt legkönnyebben az egészségbiztosítással érheted el, amellyel 2-5 napon belül bármely szakorvoshoz vagy diagnosztikai vizsgálatra el tudsz jutni. Így nem kell hónapokat várnod egy szemészeti vagy ortopéd orvosi vizsgálatra, vagy akár 3-5 hónapot egy CT-re vagy MR-re.

Ha megfelelő programot választasz, a szűrővizsgálataidat, és a rendszeres kontrollokat is meg tudod oldani, minőségi környezetben, magánorvosoknál. Így nem kell elodáznod a valóban szükséges vizsgálatokat és kezeléseket, és megelőzheted a komolyabb betegségeket.

Fordulj hozzánk bizalommal, és összeállítjuk a Te és családod számára optimális megoldást!