Első megérzésed valószínűleg azt sugallja: Micsoda kérdés? Senki sem akar beteg lenni, s nem is gondol rá, ha épp egészséges.

Igen ám, de a betegségeket nem tudjuk előre tervezni, csak egy dolgot tehetünk: egészségtudatosan élünk, táplálkozunk és elég időt szánunk a testmozgásra. De ettől még mindegyikünk életében előfordulhatnak kisebb-nagyobb egészségügyi problémák.

Mi van akkor, ha KATÁS vállalkozó vagy, és egy váratlan betegség üti fel a fejét az életedben?

Mikor jutsz el a megfelelő szakorvoshoz? Azonnal el tudsz menni a szükséges laborvizsgálatra, CT-re vagy MR-re, ha komolyabb problémád van?

S mi történik, ha például beáll a derekad, mozdulni sem bírsz és az ortopéd orvos 2 hét múlva tud fogadni, aztán 3 hónappal későbbre ad időpontot MR-re?

Kiesel a munkából, nincs bevételed, táppénzként pedig 38.000 Ft-ra számíthatsz, ami legfeljebb zsebpénznek elég. S erre is csak akkor, ha a kieső időszakod előtti hónapban bejelented az OEP felé, hogy nem fogsz dolgozni és az adott hónapra visszamondod a Katát.

Ha a vállalkozásod mellett az egészségedet és a gyógyulásodat is szeretnéd a saját kezedben tartani, köss minőségi egészségbiztosítást!  Így pár napon belül bármely szakorvoshoz el tudsz jutni, eléred a szükséges labor- és diagnosztikai vizsgálatokat és a kisebb műtétekre is sort keríthetsz, ha ezek jelentik a gyógyulást Számodra.

Így mindössze arra a pár napra esel ki a munkából, a komolyabb betegségeket pedig időben megelőzheted.

Ha olyan egészségbiztosítást keresel, amellyel korlátlanul, megelőzés céljából és betegség esetén is minőségi orvosi ellátást tudsz elérni, vedd fel velünk a kapcsolatot és megtaláljuk a Számodra optimális megoldást!