Nyugdíjbiztosítás KATÁs vállalkozók számára

Nyugdíjbiztosítás KATA-s vállalkozók számára

Mire számíthatsz kisvállalkozóként,

ha a jövődet tervezed?

Kisadózó vállalkozóként kiszámítható, egységes adót tudsz fizetni (25.000, vagy 50.000 Ft-ot) és egyszerűsített a bevallásod a NAV felé. Nem kell tételes elszámolást készítened, és egy adott bevételi határig egyszerűen az előre meghatározott összeget kell befizetned az államkasszába. Ez a bevételi szint jelenleg 12 millió Ft.


Akkor kimondhatjuk, hogy KATÁS vállalkozóként az életed olyan egyszerű, mint az 1x1? Bizonyos szempontból igen! Azonban nézzük meg az érme másik oldalát is!

Mi lesz a nyugdíjaddal?

Havi 50.000 Ft befizetésed bruttó megfelelője 94.400 Ft, ami a minimálbér kétharmadát jelenti. Ez egyben a nyugdíjkasszába történő befizetésed alapja is!

A szolgálati idődet szintén a minimálbér arányában számolják, 0,63-as szorzóval, ami konkrétan 25 évet jelent 40 éves munkaviszony esetén!

Alanyi jogon nem élhetsz a nyugdíjcélú megtakarításoknál kihasználható adókedvezménnyel!

Röviden: KATÁS vállalkozóként nem lesz értelmezhető szintű nyugdíjad.

Segítünk, hogy kiszámítható megtakarítási programokkal a saját életszínvonaladnak megfelelően alapozhasd meg a nyugdíjas éveidet!

Töltsd ki az alábbi űrlapot, mi pedig 48 órán belül keresni fogunk és átbeszéljük, hogy milyen milyen pénzügyi megoldással lehetne megalapozni a nyugdíjas éveidet!

Referenciák


Amikor először találkoztam Zsanettal, a munkája iránti rajongás, a tűz és lelkesedés fogott meg, amivel megosztotta velem információit. Elhivatottság, mélységes alázat a munkája felé – ezek azok a tulajdonságok, amik hitelessé teszik őt abban, amit csinál. Nagyon örülök, hogy találkoztunk, és együttműködhetünk! 


Mátrai Vanda


Hiszem, hogy manapság a pénzügyi és egészségügyi biztonság egyenlő a jövővel. Most már én is bátran tervezhetek, mert Zsanett szakértelmének köszönhetően a lehető legjobb pénzügyi megoldásokkal, egészségbiztosítással és nyugdíjcélú megtakarítással tudok számolni.


Bátran ajánlom őt, mert a kéréseinkhez jól felkészülten, maximális precizitással és mindenekelőtt emberbarát megközelítéssel találta meg a legjobb megoldásokat.


Király Erika


Amikor megérett családunk helyzete arra, hogy megtakarításon gondolkodjunk, megkerestem Zsanettet, hogy ajánljon nekünk nyugdíjcélú és gyermekeink életkezdését támogató megtakarításokat. Korábban is ismertük már őt, de a beszélgetéseink során tanúsított szakmai hozzáértése és az igényeinkre való nyitottsága tovább erősítette bizalmunkat felé. Világossá vált számunkra, hogy a programok tőke és hozamgarantáltak, azaz teljesen biztonságosak, a pénzünk nem kerül tőzsdére és a költségek minimálisak, így nyugodt szívvel tudtuk kiválasztani a számunkra megfelelő megtakarításokat. 


Diszkrét stílusban, igényeinkre szabva kaptunk Zsanettől alapos tájékoztatást a programokról, és azóta is lelkiismeretesen nyomon követi megtakarításaink útját.


​Gercsák Anett

Adatvédelmi nyilatkozat | Minden jog fenntartva